Over mevrouw Minder

Ik ben mevrouw Minder. Tot voor kort was mijn motto: more is more and less is boring.

De afgelopen maanden merkte ik dat ik steeds meer behoefte kreeg aan minder prikkels en dat ik eerlijk gezegd goed gedij in de periode van solitude waar we allemaal mee te maken kregen. En ik besloot: het moet allemaal minder, óók als straks alles weer kan en mag.

Ik wil minder prikkels, minder stress, minder uitgeven, minder commercie, minder mee getrokken worden in de mainstream van het leven. En als niet nu, wanneer dan?

Ik begin deze blog als stok achter de deur en als leidraad voor mezelf. Dat een ander het anders doet is prima. Ik ben al lang geleden gestopt met me iets aan te trekken van wat een ander vindt.

Ik ben mevrouw Minder en hoop mevrouw Meer Mezelf te worden. Aangenaam kennis te maken!